Wie zijn wij?

MeyeMedia is een initiatief van Maris Media en BeSmart Consulting, twee bedrijven die beide al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de optiekwereld.

Door de krachten te bundelen kunnen we voor elke opticien, hoe groot of klein het budget ook is, een passende oplossing bieden.

Hans Warmerdam

Maris Media

Maris Media is al ruim 25 jaar actief als reclamebureau in de optiekbranche, zowel voor leveranciers als individuele onafhankelijke optiekzaken. Wij weten dan ook als geen ander wat er speelt in de optiekwereld. Samen met u maken we een efficiënt mediapakket dat het beste bij uw zaak past.

bert smelik

BeSmart consulting

BeSmart Consulting adviseert individuele optiekondernemers bij het optimaliseren van hun onderneming. BeSmart kan u slimme en pragmatische oplossingen bieden voor complexe en alledaagse problemen. Organisatie en strategie vormen de basis voor een gezonde en goed lopende bedrijfsvoering. BeSmart stelt samen met u een gedegen marketingstrategie op van waaruit al uw promotionele actie hun basis vinden.

Partner van Optiekadviseurs®

OPTIEKadviseurs® is een gratis platform waarin Opticiens advies kunnen krijgen over alle aspecten die om de hoek komen kijken bij het runnen van een succesvolle optiek. MeyeMedia verzorgt de rol van adviseur op het gebied van marketing en media vormgeving binnen dit platform.

Bekijk hier de website van Optiekadviseurs®

voorbeelden van
onze projecten

Benieuwd hoe onze projecten er in de praktijk uitzien? Kijk hieronder voor wat voorbeelden van onze meest recente projecten!