voorbeelden

van eijken optiek

Het unieke concept voor succes

In de afgelopen jaren dat Van Eijken Optiek tevreden klant bij ons is, zijn al veel verschillende media-uitingen gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan: verschillende periodieke huis-aan-huis folders, flyers, advertenties en posters.

groenewegen oogzorg

Optiek onder de rook van Rotterdam

In de korte tijd dat wij de media-activiteiten voor Groenewegen Oogzorg al hebben mogen begeleiden is er een hoop gebeurd. Voor de opticien uit Hoogvliet zijn er onder andere een jubileumkrant, advertenties en meerdere campagnes gerealiseerd.

teeling optiek

Groots in brillen, innovatief in lenzen

Teeling Optiek is al jarenlang een gevestigde naam in Amsterdam. Met een zaak aan de Kinkerstraat en vakkundig personeel is een bezoekje aan de winkel altijd de moeite waard! Voor de Amsterdamse optiekzaak hebben wij al veel verschillende media-uitingen mogen realiseren.

colpa optiek

Onze werkzaamheden voor Colpa Optiek

In de afgelopen jaren dat Colpa Optiek tevreden klant bij ons is, zijn al veel verschillende media-uitingen gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan: verschillende periodieke huis-aan-huis folders, flyers, advertenties en posters. 

medi optiek

Waar oogzorg voorop staat

Met een prachtige winkel aan de Vlietlaan in Bussum een optiekzaak waar elke klant met alle zaken betreffende oogzorg met een gerust hart terecht kan. De inmiddels bekende Medi Paper is elke keer weer een uitgave om naar uit te kijken.