Van Eijken Optiek

In de afgelopen jaren dat Van Eijken Optiek tevreden klant bij ons is, zijn al veel verschillende media-uitingen gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan: verschillende periodieke huis-aan-huis folders, flyers, advertenties en posters.

Bekijk hieronder een aantal van deze gerealiseerde media-uitingen!

Direct mailingkaart & campagne

Met een directe mailingkaart kunt u uw klanten meteen bereiken en staat u rechtstreeks in contact. De kaart ploft bij uw klanten op de deurmat. Deze campagne wordt vaak ondersteund door middel van een display voor in de winkel en een stoepbordposter voor buiten de winkel. 

E-mailcampagne

Of we het nu willen of niet, we worden steeds digitaler. Daarom is het bereiken van uw klanten tegenwoordig ook goed mogelijk via een e-mailcampagne. Wij zorgen ervoor dat de e-mail er op en top verzorgd uitziet op zowel desktop, tablet als telefoon. 

Een drieluik brochure (en campagne)

Een drieluikbrochure is een mooie en fraaie manier om uw boodschap aan de klant te kunnen overbrengen. Er is meer dan genoeg ruimte voor eventuele mededelingen, acties en informatie over bijvoorbeeld de prachtige merken die er in de winkel worden verkocht. 

voorbeelden van
onze projecten

Benieuwd hoe onze projecten er in de praktijk uitzien? Kijk hieronder voor wat voorbeelden van onze meest recente projecten!