Onze krachten gebundeld

MeyeMedia is een initiatief van Maris Media en BeSmart Consulting, twee bedrijven die beide al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de optiekwereld.

Bekijk ons unieke concept voor uw succes

De mensen achter MeyeMedia

Hans Warmerdam - Maris Media

Hans Warmerdam

Maris Media

Maris Media is al ruim 25 jaar actief als reclamebureau in de optiekbranche, zowel voor leveranciers als individuele onafhankelijke optiekzaken. Wij weten dan ook als geen ander wat er speelt in de optiekwereld. Samen met u maken we een efficiƫnt mediapakket dat het beste bij uw zaak past.

Bezoek Maris Media
Bert Smelik - BeSmart Consulting

Bert Smelik

BeSmart Consulting

BeSmart Consulting adviseert individuele optiekondernemers bij het optimaliseren van hun onderneming. BeSmart kan u slimme en pragmatische oplossingen bieden voor complexe en alledaagse problemen. Organisatie en strategie vormen de basis voor een gezonde en goed lopende bedrijfsvoering. BeSmart stelt samen met u een gedegen marketingstrategie op van waaruit al uw promotionele actie hun basis vinden.

Bezoek BeSmart Consulting
Optiekadviseurs

Partner van Optiekadviseurs®

OPTIEKadviseurs® is een gratis platform waarin Opticiens advies kunnen krijgen over alle aspecten die om de hoek komen kijken bij het runnen van een succesvolle optiek. MeyeMedia verzorgt de rol van adviseur op het gebied van marketing en media vormgeving binnen dit platform.

Bezoek Optiekadviseurs®