Groenewegen oogzoorg

In de korte tijd dat wij de media-activiteiten voor Groenewegen Oogzorg al hebben mogen begeleiden is er een hoop gebeurd. Voor de opticien uit Hoogvliet zijn er onder andere een jubileumkrant, advertenties en meerdere campagnes gerealiseerd.

Bekijk hieronder een aantal van deze gerealiseerde media-uitingen!

(Jubileum)krant

Een krant is een goede manier om uw klanten op een fraaie en overzichtelijke manier te bereiken. Een krant kan vol staan met informatie over uw merken, eventuele acties en weetjes. De krant wordt volledig volgens de huisstijl vormgegeven en eventueel door ons verspreid onder uw klanten. 

Advertenties

Een advertentie in de (plaatselijke) krant is precies hoe u uw (toekomstige) klanten op de hoogte kunt stellen van eventuele actie’s en/of de nodige informatie. De vormgeving van de advertentie wordt afgestemd op de andere media-uitingen van de campagne zodat het één geheel blijft. 

Een volledige campagne

Een brochure vol met eventuele informatie en acties voor uw klanten. Deze wordt ondersteund door een fraaie stoepbordposter die buiten de winkel geplaatst kan worden. Ook worden er displays gerealiseerd die geplaatst kunnen worden in de winkel.

Website

MeyeMedia kan helpen bij de realisatie of het plaatsen van een website. Een website is het ideale medium om snel informatie over te brengen naar bestaande of potentiële klanten. 

voorbeelden van
onze projecten

Benieuwd hoe onze projecten er in de praktijk uitzien? Kijk hieronder voor wat voorbeelden van onze meest recente projecten!