creatief & design

MeyeMedia weet wat werkt in de optiekwereld. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen met het vormgeven van onder andere advertenties, flyers en brochures.

Bekijk hieronder een aantal van deze gerealiseerde media-uitingen!

Een drieluik brochure (en campagne)

Een drieluikbrochure is een mooie en fraaie manier om uw boodschap aan de klant te kunnen overbrengen. Er is meer dan genoeg ruimte voor eventuele mededelingen, acties en informatie over bijvoorbeeld de prachtige merken die er in de winkel worden verkocht. 

uitnodiging

Een uitnodiging voor een speciaal evenement of een speciale gelegenheid kunt u verspreiden onder uw vaste klanten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een fraaie kaart. Deze is helemaal in thema wordt en voorzien van een aansprekende tekst. 

(Jubileum)krant

Een krant is een goede manier om uw klanten op een fraaie en overzichtelijke manier te bereiken. Een krant kan vol staan met informatie over uw merken, eventuele acties en weetjes. De krant wordt volledig volgens de huisstijl vormgegeven en eventueel door ons verspreid onder uw klanten. 

brochure

Een brochure is net als een Direct mailing kaart een ideaal medium om uw boodschap direct bij de klant te brengen. De brochure kan voorzien worden van informatieve teksten gecombineerd met een fraaie uitstraling die past bij uw huisstijl.

voorbeelden van
onze projecten

Benieuwd hoe onze projecten er in de praktijk uitzien? Kijk hieronder voor wat voorbeelden van onze meest recente projecten!