Een uniek concept voor uw succes

Omdat de mensen van MeyeMedia de optiekmarkt goed kennen en weten welke uitdagingen er liggen voor de optiek vakspecialisten kunnen wij snel en efficiënt werken.

Wij begrijpen wat er nodig is en nemen uw marketingzorgen uit handen. Hierdoor kunt u zich weer richten op uw vak en werken aan een beter renderende winkel met tevreden klanten.

Bekijk hoe we samen een pakket kunnen vormen
Hoger rendement op uw marketing en media kosten

Hoger rendement op uw marketing en media kosten

Met het mediapakket van MeyeMedia wordt u niet alleen veel werk uit handen genomen, u kunt ook veel kosten besparen. Doordat wij scherp inkopen en u efficiënt begeleiden, kunnen wij werken tegen aantrekkelijke prijzen.

MeyeMedia kan uw totale jaarplanning voor marketing en media aanpassen aan uw eigen budget.

Gemak dient de mens

Gemak dient de ondernemer

Om uw marketing te ondersteunen stelt MeyeMedia samen met u uw mediapakket op. Uiteraard komen wij met diverse ideeën en adviezen en stellen een overzichtelijke mediakalender op. Door al uw marketing en media-uitingen centraal te laten verzorgen, creëert u uniformiteit in uw marketinguitingen en daarmee een grotere herkenbaarheid voor uw klanten. Daarnaast verzorgen wij voor u het gehele productieproces. U ontvangt alle materialen kant-en-klaar in uw winkel.