Colpa optiek

In de afgelopen jaren dat Colpa Optiek tevreden klant bij ons is, zijn al veel verschillende media-uitingen gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan: verschillende periodieke huis-aan-huis folders, flyers, advertenties en posters.

Bekijk hieronder een aantal van deze gerealiseerde media-uitingen!

Huis-aan-huisbrochure

Een huis-aan-huis brochure is een uitgelezen mogelijkheid om een uitgave vol informatie en acties te verspreiden onder (potentiële) klanten. De brochure wordt in een gekozen gebied verspreid en valt bij de bewoners op de mat.

uitnodiging

Een uitnodiging voor een speciaal evenement of een speciale gelegenheid kunt u verspreiden onder uw vaste klanten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een fraaie kaart. Deze is helemaal in thema wordt en voorzien van een aansprekende tekst. 

krant

Een krant is een uitgave die informatie, acties en aankondigen kan bevatten. De Colpa Oogzorgkrant is hier een voorbeeld van. Deze krant staat vol met acties, merkbrillen, en gezonde recepten!

voorbeelden van
onze projecten

Benieuwd hoe onze projecten er in de praktijk uitzien? Kijk hieronder voor wat voorbeelden van onze meest recente projecten!